loading

Service Favorit

Fiecare autovehicul va ajunge la vârsta de 4 ani și Opel nu constituie o excepție. Cu toate acestea, nu înseamnă că autovehiculul nu merită aceeași atenție, service tehnic de înaltă calitate și lucrări de precizie, cum primește fiecare autovehicul Opel!

Cu ajutorul serviciului nostru Service Favorit vă puteți întreține autovehiculul dumneavoastră Opel folosind tehnologie Opel și piese originale Opel. Toate acestea la un preț mai mic decât v-ați aștepta!

 Îngrijire perfectă pentru autovehiculele Opel mai vechi.

Atunci când aveți nevoie vă recomandăm să înlocuiți piesele de schimb la distribuitorii autorizați Opel și astfel optați pentru tehnologia Opel și expertiza de încredere a tehnicienilor noștri!

 ÎNLOCUIREA PLĂCUȚELOR DE FRÂNE

Înainte ca plăcuțele să fie uzate complet, acestea produc atât de multă căldură cât poate fierbe până la 243.000 de litri de apă. Uzura placuțelor de frână depinde de utilizare, așa că rugați Dealerul să stabilească dacă este necesară înlocuirea lor. În medie, discurile de frână trebuie înlocuite la fiecare a doua înlocuire a plăcuțelor de frână.

ÎNLOCUIREA ULEIULUI

Pistoanele rulează 19 mii de km * în motor când se și consumă o parte din ulei. Pentru o lubrifiere bună, schimbați uleiul la maxim 30 mii km, sau după caz în fiecare an!

ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE AER

În timpul vieții sale, 96 de milioane de litri * de aer trec prin filtrul de aer de aceea ar trebui înlocuit la maxim 60 mii km sau la 2 ani.

ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE POLEN

Filtrul de polen filtrează 9 milioane * bucățele de polen, funingine și alte impurități înainte de a fi uzat. Prin urmare, este important să se schimbe la max 60 mii km sau la fiecare 2 ani.

ÎNLOCUIREA BUJIILOR

Bujiile sunt capabile să livreze 60 de milioane * scântei fiecare, deci trebuie înlocuite la fiecare 60 mii km, dar nu mai târziu de 4 ani.

ÎNLOCUIREA FILTRULUI DE COMBUSTIBIL 

Filtrul de combustibil curăță 4.200 litri * de combustibil înainte de a fi înlocuit la fiecare 60 mii km sau la 2 ani.

ÎNLOCUIREA CURELEI DE DISTRIBUȚIE

În timp ce rolele se învârt de 300 de milioane de ori, cureaua parcurge 94 mii de km * pe întreaga durată de funcționare. Este necesar să înlocuiți cureaua de distribuție la maxim 150 mii km sau 5 ani.

* Datele furnizate sunt destinate doar spre informare și doar să ofere o indicație a mărimii performanței. Piesele de întreținere enumerate aici sunt doar exemple. Fiecare model are cerințe de întreținere diferite, vă rugăm să consultați Dealerul Opel pentru detalii.
Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================