loading

Aparut pe piata auto in 1991, Grupul Radacini este unul din principalii membri distribuitori de autoturisme din Romania. Radacini Motors a devenit importator Opel  in anul 2005, prin inaugurarea unui prim showroom in Bucuresti. In prezent reteaua Radacini cuprinde reprezentante, dealeri auto si service-uri autorizate in Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta si Galati. 

Experienta dobandita in domeniul auto este o garantie a calitatii serviciilor pe care le oferim in reteaua Radacini:

  • Oferte avantajoase de finantare
  • Service complet pentru gama de autoturisme Opel
  • Retea proprie de vanzari si service in Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta si Galati

Firma Radacini, infiintata in anul 1991, a decis sa fructifice oportunitatile oferite de piata auto aflata intr-o continua dezvoltare si sa semneze, in 2005, un parteneriat cu General Motors pentru reprezentarea marcii Opel prin firma Radacini Motors.

Radacini Motors a devenit, într-un interval relativ scurt de timp, un partener important al General Motors, devenind leader de vânzări Opel în România.

Personalul angajat in cadrul firmei numara in prezent peste 600 de angajati si mai mult de un milion de clienti au calcat pragul locatiilor Radacini.

Si povestea nu se opreste aici. Vom continua sa ne adaptam pietei si mediului de afaceri, si sa ne concentram toate eforturile pentru a satisface necesitatile actualilor si viitorilor clienti.

Sus pagina