loading

Rüsselsheim/București.  Opel continuă integrarea rapidă a tehnologiei Groupe PSA în conformitate cu planul strategic PACE!. După comunicatul de presă care anunța că echipa de ingineri din Rüsselsheim va fi cea care va conduce dezvoltarea autovehiculelor comerciale ușoare ale Groupe PSA și alocarea a 15 centre de competență la sediul central Opel, Opel va lansa serviciile de conectivitate ale Groupe PSA în Europa. Drept urmare, marca va începe în același timp retragerea tehnologiei OnStar deținute de GM, proces ce va fi finalizat până la sfârșitul anului 2020.

Începând cu 2019, noile servicii de conectivitate, denumite Opel Connect, vor fi introduse în echiparea autoturismelor și autovehiculelor comerciale ușoare Opel. Unul dintre primele modele care va integra Opel Connect va fi următoarea generație a modelului Corsa, pe care Opel o va produce și ca autovehicul cu baterie electrică. Pe lângă apelul de urgență, oferta de conectivitate va include navigație inteligentă, diagnoza autovehiculului, asistență în cazul furtului autovehiculului, acces de la distanță, gestionarea parcului auto, precum și Apple CarPlay și Android Auto[1]. Până în 2024, Opel Connect va fi disponibil pentru toată gamă de modele Opel.

În perioada introducerii Opel Connect, clienții OnStar vor beneficia de aceleași servicii de calitate, până la data încetării acestora.

 

[1] Disponibilitatea serviciilor poate varia în funcție de model și piață.

Sus pagina
============================================================================================== ==============================================================================================