loading

Spațios, confortabil și comod.

Din cauza organizării ineficiente se poate irosi prea mult timp. Noul Opel Vivaro aduce comoditatea și confortul echipei, precum și spațiul de depozitare la un nou nivel.

Opel Vivaro - Postul de conducere

Postul de conducere

Schimbătorul de viteze montat la înălțime, pe planșa de bord, volanul nou cu reglare în înălțime și adâncime și comenzi infotainment, scaunul reglabil în 6 direcții cu cotieră și suport lombar, precum și instrumentele clare îi permit șoferului să dețină controlul în mod confortabil.

Opel Vivaro - Depozitare

Spațiu de depozitare încăpător în cabină

9 compartimente de depozitare deschise și închise integrate în planșa de bord, suporturi pentru pahare amplasate optim și o capacitate totală de depozitare în planșa de bord de peste 24 de litri, plus cei 54 de litri sub bancheta-birou opțională îţi garantează suficient spațiu pentru tot ce ai nevoie ca să îți desfășori activitatea.

Opel Vivaro - Banchetă-birou

Echipat pentru a face treabă

Un clipboard util, detașabil, care poate fi fixat bine în poziție verticală, ține documentele importante la îndemâna șoferului, pentru a economisi timpul necesar căutării lor. Printre caracteristicile biroului mobil se numără:

  • Bancheta-birou cu secțiunea centrală rabatabilă scoate la iveală un clipboard detașabil și un compartiment de depozitare potrivit pentru o tabletă sau un laptop.
  • Stație de andocare pentru smartphone amplasată pe planșa de bord.
  • Stație de andocare pentru tabletă amplasată în partea superioară a planșei de bord.

Pentru un plus de eficiență, ai la dispoziție funcțiile de deschidere și pornire fără cheie și de închidere selectivă a ușilor.

Opel Vivaro - Navi 80 IntelliLink

Infotainment de primă clasă

Poţi alege dintr-o gamă largă de sisteme infotainment avansate. Sistemul R16 BT USB 1-DIN și sistemul CD18 BT USB 2-DIN includ streaming audio prin Bluetooth® și sistem mâini libere pentru telefon, porturile USB din planșa de bord și conexiunea USB pentru surse externe permit conectarea dispozitivelor mobile, Digital Audio Broadcast (DAB+) este disponibil opțional.

Sistemul NAVI 50 IntelliLink include un ecran color tactil cu diagonala de 7 inch, cu acoperire integrală a rețelelor rutiere din Europa. Cel mai performant sistem, NAVI 80 IntelliLink, adaugă caracteristici suplimentare, inclusiv vedere panoramică 3D și tehnologie IntelliLink și integrează perfect funcțiile smartphone-urilor, incluzând comanda vocală și accesul la gama de servicii TomTom Live.

Opel Vivaro - Cameră video pentru marșarier

Mai mult confort. Mai puțin stres.

Opțiunile de climatizare includ sistemul manual de climatizare și sistemul electronic de climatizare (ECC) doar pentru cabina șoferului sau aer condiționat pentru partea din față și partea din spate la noul Opel Vivaro Combi, care dispune opțional și de sistem de încălzire suplimentar pentru pasagerii din spate.

Datorită Camerei video pentru marșarier poți vedea direcția în care te deplasezi și ești scutit de eforturile aferente mersului în marșarier. Imaginea este afișată pe ecranul tactil al sistemului de navigaţie cu ajutorul unor linii dinamice de ghidare sau pe oglinda retrovizoare cu ajutorul unor linii statice de ghidare.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina