loading

Spațiu pentru până la 1,2 tone.

Designul optim, spațiul plan de încărcare maxim și accesul facil garantează că noul Opel Vivaro transportă cu ușurință orice ai nevoie.

Opel Vivaro - Capacitate de încărcare

Volum imens

Două variante de lungime și de înălțime oferă un volum de încărcare cuprins între 5,2 metri cubi și 8,6 metri cubi în cazul versiunii Panel Van. Lungimea de încărcare este de 2537 mm pentru varianta mai scurtă sau de 2937 mm pentru varianta mai lungă. Spațiul de încărcare interior este configurat în mod ideal pentru a transporta până la 3 europaleți, datorită capacității de încărcare ușoară.

Opel Vivaro - Uși spate opționale

Acces facil – opțiune pentru încărcarea obiectelor foarte lungi

Ușile laterale foarte late permit încărcarea europaleților, iar ușile spate care se deschid opțional până la 250 de grade facilitează accesul încărcăturii. Există și opțiunea unui hayon. Opțiunea de suplimentare a spațiului de încărcare pentru încărcăturile lungi prin intermediul FlexCargo include trape în peretele despărțitor și în scaunul pasagerului din față pentru a permite transportul încărcăturilor cu o lungime de până la 3750 mm în cazul variantei scurte sau de până la 4150 mm în cazul variantei lungi.

Opel Vivaro - Protecție

Fixarea bunurilor tale

Încărcătura este fixată optim, iar echipa beneficiază de protecție suplimentară datorită inelelor de ancorare amplasate optim. Pentru a proteja interiorul, există o gamă largă de podele din lemn și panouri pentru pereți, adaptate pentru a oferi acces liber atât la cârligele, inelele de ancorare etc. disponibile standard, cât și la cele disponibile opțional.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina