loading

Accesoriile NOULUI OPEL Vivaro.

Noul Vivaro aduce în acest segment filozofia de design câştigătoare a Opel. În plus faţă de dotările standard sau opţionale, ai la dispoziţie o gamă largă de accesorii pentru a putea profita din plin de autovehiculul tău Vivaro.

Pentru gama completă, vezi catalogul online de accesorii pentru Opel Vivaro Tour sau adresează-te dealerului local Opel.

Opel Vivaro - Geam lateral cu parasolar

Confort și comoditate

Indiferent că este un autovehicul de serviciu sau pentru transportul familiei, Vivaro are tot ce îi trebuie pentru ca tu să te simţi ca acasă. Vei găsi tot ce ai nevoie pentru nivelul tău de confort, de la covoraşe la huse pentru scaune.

Opel Vivaro - Staţia de andocare

Infotainment

Te ajută să stai conectat - la birou, cu familia, condiţiile din trafic şi te ghidează în timpul deplasării. Află produsele disponibile pentru Vivaro.

Noul Opel Vivaro - Siguranţă şi protecţie

Siguranță și protecție

Te ajută să conduci în siguranţă şi să menţii aspectul excepţional al modelului Vivaro pentru şi mai mult timp. Ai grijă de pasagerii tăi şi de bagaje şi fii pregătit. Noi oferim de la asistenţă la parcare şi camere video pentru marşarier la panouri de protecţie şi apărătoare de noroi, kit-uri de becuri şi scaune pentru copii, dacă este necesar.

Opel Vivaro - Capacele oglinzilor

Stilizare

Vivaro arată grozav, atât la interior, cât şi la exterior. Vrei să îţi pui amprenta personală? Descoperă aceste accesorii care includ trepte laterale şi capace pentru oglinzi.

Opel Vivaro - Portbagajul de acoperiş cu role

Sisteme de transport și suporturi

Capacitatea noului Vivaro este maximizată şi optimizată. Iar Opel oferă accesorii pentru a te ajuta să îţi satisfaci integral nevoile de transport. De la capitonajul interior, rafturi şi sisteme de transport pe acoperiş la cârlige de remorcare şi cabluri - avem accesorii care facilitează transportarea obiectelor. Selecția noastră include produse originale proiectate de Opel, precum și produse de la partenerul nostru Thule, liderul de piață în domeniul sistemelor de transport.

Opel Vivaro - Jante din oţel de 16˝

Jante

Combină stilul cu practicalitatea. Opel are o gamă variată de jante din aliaj şi din oţel, inclusiv roți complete de iarnă. Pentru un plus de linişte, alegeţi din gama de lanţuri antiderapante Thule.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina