loading

Siguranţa şi securitatea merg mână în mână.

În orice mediu de afaceri, sosirea la destinaţie într-o formă bună, cu toate lucrurile la locul lor, este esenţială. Pentru autovehiculul Opel Movano a fost proiectat un nivel ridicat de siguranţă activă şi pasivă, precum şi securitate inteligentă, atât pentru cabină, cât şi pentru compartimentul pentru încărcătură.

Opel Movano - ESP®

ESP®

Sistemul ESP® de ultimă generaţie împreună cu sistemul de asistare la pornirea în rampă, sistemul de prevenire a balansului remorcii şi sistemul îmbunătăţit de control al tracţiunii fac parte din dotarea standard în materie de siguranţă, îmbunătăţită semnificativ, ce garantează securitatea pasagerilor şi a încărcăturii.

Oglindă pentru unghiul mort

O dotare simplă, dar inteligentă prin care stresul poate fi eliminat din programul tău de lucru: oglinda convexă de dimensiuni mari montată pe parasolarul pasagerului din faţă oferă o acoperire suplimentară a unghiului mort în timpul deplasării cu spatele în locuri înguste.

Opel Movano - Iluminare statică în viraje

Iluminare statică în viraje

Activată în mod simplu, la viteze reduse, de către comutatorul pentru semnalizatoarele de direcție şi unghiul de bracaj, această funcție permite iluminarea acelor zone care necesită acest lucru.

Opel Movano - Funcţia de dezactivare a airbagului pasagerului

Funcția de dezactivare a airbagului pasagerului

Opel Movano dispune de centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte pentru întreg echipajul. Airbagul pentru şofer este o dotare standard. Airbagul pasagerului din faţă cu dezactivare prin intermediul unui comutator şi airbagurile laterale sunt dotări opţionale.

Opel Movano - Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare

Sistemul de asistare la parcare emite o avertizare sonoră pentru a preveni deteriorările la deplasarea în marşarier.

Opel Movano - Dispozitive de blocare

Dispozitive de blocare

În zone cu o probabilitate ridicată de furturi auto sau de marfă, funcţia de securitate suplimentară a dispozitivelor de blocare este disponibilă opţional pentru toate modelele. Dispozitivele de blocare previn deschiderea uşilor cabinei fără cheie, prin blocarea mecanică a butoanelor de pe ornamentul uşii. Funcţie disponibilă opţional pentru toate modelele.

Opel Movano - Cheie cu 3 butoane

Cheie cu 3 butoane

Cheia permite blocarea sau deblocarea ambelor uşi din faţă sau a ușilor din spate și laterale sau blocarea/deblocarea independentă a tuturor uşilor.

 • Butonul 1
  - o apăsare: deblochează ambele uşi ale cabinei
  - două apăsări: deblochează toate uşile
 • Butonul 2 (deschide hayonul)
  - o apăsare: deblochează uşile spate şi laterale
 • Butonul 3
  - o apăsare: blochează toate uşile

Cheia cu 3 butoane este dotare standard pentru modelele panel van.

Opel Movano - Alarm System

Sistemul de alarmă

Alarma antifurt controlată prin telecomandă utilizează senzori de mișcare volumetrici pentru a proteja întregul autovehicul (compartimentul motorului, cabina și compartimentul pentru încărcătură) împotriva tentativelor de efracție.

Opel Movano - Perete despărţitor mobil

Perete despărţitor mobil

Fixat în şinele din plafon şi din podea, la intervale de 25 mm şi deosebit de util pentru protejarea coletelor şi a încărcăturilor nefixate. Cu posibilitate de deschidere pentru deplasare.

Opel Movano - Plasă de reţinere a încărcăturii

Plasă de reţinere a încărcăturii

Tridimensională, extrem de flexibilă şi adaptabilă, plasa de reţinere a încărcăturii este ideală pentru încărcături de dimensiuni şi compoziţii diferite.

Opel Movano - Bare de blocare telescopice

Bare de blocare telescopice

Acestea sunt montate orizontal sau vertical pe şinele de fixare şi fixează corespunzător încărcăturile grele.

Opel Movano - Puncte mobile de fixare

Puncte mobile de fixare

Şinele laterale de ancorare cu puncte de fixare la fiecare 25 mm, prevăzute cu 6 inele mobile de ancorare din oţel, cu funcţie de blocare acţionată printr-un buton, asigură o fixare universală pentru încărcături.

Opel Movano - Inele fixe de ancorare a încărcăturii

Inele fixe de ancorare a încărcăturii

Cele 6, 8, 10 sau 12 inele de ancorare (în funcție de lungimea autovehiculului) amplasate perfect la nivelul podelei, mențin încărcătura în siguranță și fixată ferm. Sunt disponibile opţional şi 4 inele de ancorare montate lateral.

Opel Movano - Protecţie geamuri cu perete despărţitor

Protecţie geamuri cu perete despărţitor

O plasă rigidă din oţel care respectă standardele ISO protejează geamurile fără a obstrucţiona vederea.

Opel Movano - Geamuri în acoperiş

Geamuri în acoperiş

Acestea oferă condiţii îmbunătăţite de iluminare în compartimentul pentru încărcătură, pentru o orientare optimă.

Opel Movano - Mânere pentru zona uşilor din spate şi a uşilor glisante

Mânere pentru zona uşilor din spate şi a uşilor glisante

Mânere pentru zona uşilor din spate şi a uşilor glisante

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina