loading

Distribuie puterea acolo unde trebuie.

Disponibil cu tracţiune pe puntea faţă sau pe puntea spate, Opel Movano dispune de aptitudini reale, complete, pentru deplasarea pe drumuri dificile şi în condiţii de lucru solicitante.

Variante de şasiu pentru sarcini speciale:

 • Suspensie pneumatică
 • Diferenţial autoblocabil spate
 • Priză de putere
Opel Movano - tracţiune pe puntea faţă FWD şi tracţiune pe puntea spate RWD

Ce e mai bun din cele două lumi: tracţiune pe puntea faţă şi tracţiune pe puntea spate

Nicio activitate și niciun drum nu seamănă între ele. De aceea, dacă sarcinile grele sunt inerente afacerii dumneavoastră, înseamnă că deja luaţi în considerare tracțiunea pe puntea spate. Opel Movano este disponibil cu tracțiune pe puntea spate (RWD) pentru două variante de lungime, două variante de înălţime și o masă maximă admisă de 3.500 și 4.500 kg şi o capacitate de tractare de până la 3,5 t. Dacă aveţi nevoie de o masă de până la 3.500 kg, una dintre versiunile cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) ale modelului Opel Movano vă poate satisface nevoile.

Opel Movano - Tracţiune pe puntea spate

Tracţiune pe puntea spate

Tracţiunea pe puntea spate (RWD) oferă câteva avantaje semnificative faţă de tracţiunea pe puntea faţă (FWD) pentru anumiţi clienţi:

 • Sarcină sporită de punți, funcţionare la o masă maximă admisă mai mare (maxim 4,5 t vs. 3,5 t cu tracţiune pe puntea faţă)
 • Capabil să tracteze remorci mai mari, mai grele: (max. 3,5 tone cu pneuri spate duble)
 • Tracţiune sporită pe drumuri neasfaltate
 • Mai rezistent pentru funcţionare în condiţii dificile
 • Cerc de bracaj mai mic
Opel Movano - Tracţiune pe puntea faţă

Tracţiune pe puntea faţă

Autovehiculele cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) au, de asemenea, anumite avantaje faţă de cele cu tracţiune pe puntea spate:

 • Costuri reduse de exploatare; în special, consum redus de carburant
 • Înălţime redusă a podelei compartimentului pentru încărcătură
 • Lățime mai mare între pasajele roților
 • Masa la gol mai mică
 • Sarcini utile mai mari
Opel Movano - Suspensie pneumatică

Suspensie pneumatică

Pentru o încărcare şi descărcare mai uşoare, precum şi un confort sporit la rulare, este disponibilă opțional suspensia pneumatică spate reglabilă pe înălțime.

A doua baterie

Recomandată pentru autovehiculele cu sisteme suplimentare de încălzire şi climatizare şi consumatori electrici.

Opel Movano - Diferenţial autoblocabil spate

Diferenţial autoblocabil spate

Pentru asistarea conducerii pe teren accidentat sau pe carosabil alunecos, diferențialul autoblocabil este disponibil opțional pentru modelele cu tracțiune pe puntea spate.

Imaginea poate prezenta dotări opţionale.

Protecţia consumatorilor - ANPC - www.anpc.gov.ro

Opel va depune eforturi susținute pentru a asigura acuratețea și actualizarea conținutului acestei pagini de internet, dar nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate de utilizarea informațiilor de pe pagina de internet. Anumite informații de pe această pagină de internet pot fi incorecte ca urmare a modificărilor aduse produselor de la lansarea acestora. Unele dintre echipamentele descrise sau ilustrate pot fi disponibile doar pentru anumite piețe sau la un preț suplimentar. Opel își rezervă dreptul de a schimba oricând specificațiile produselor.

Sus pagina