loading

AUTOVEHICULE CU DESTINAȚIE SPECIALĂ.

Întotdeauna vor exista nișe speciale care nu pot fi acoperite nici chiar de gama largă de produse pe care Opel le oferă din fabrică. Pentru a îndeplini aceste cerințe, am creat o rețea de specialiști de încredere. Astfel, poți fi sigur că am testat calitatea și că autovehiculul de bază va fi întotdeauna acoperit de garanția Opel.

Opel a certificat un număr de conversii de caroserii oferite de partenerii calificați în întreaga Europă. Indiferent dacă ești în căutarea unei autospeciale frigorifice, a unui autovehicul de transport pentru persoane cu dizabilități, unei ambulanțe, unui autoturism sau a unui autovehicul pentru transport cai, unor furgoane speciale box van, soluții de depozitare pentru furgoane pentru transportul în siguranță al uneltelor și echipamentelor sau multe alte nevoi specifice în materie de autovehicule comerciale ușoare, Opel îți oferă întotdeauna partenerul ideal pentru tine.

Prin achiziționarea unui autovehicul comercial Opel care prezintă o conversie certificată, poți fi sigur că acesta a trecut de verificările riguroase ale echipei noastre de ingineri specializați în conversii și că constructorii respectă regulile clare ale standardelor de calitate, de garanție și servicii post-vânzare, inclusiv răspunderea pentru calitatea produsului. În plus, garanția de bază a autovehiculului nu este anulată de o conversie certificată.

Gama Conversii Opel Radacini

 

Sus pagina