loading

CONVERSII.

Opel oferă o gamă largă de conversii din fabrică, toate disponibile într-o gamă cuprinzătoare de variante, pentru a completa oferta standard pentru transport pasageri și furgoane. Datorită acestor conversii cu destinație specială realizate din fabrică, Opel îndeplinește majoritatea cerințelor clienților de autovehicule comerciale. Pentru orice nevoi în materie de autovehicule comerciale ușoare care nu sunt acoperite de produsele noastre din fabrică, Opel lucrează cu un număr de constructori de conversii, parteneri de încredere care oferă soluții de conversii certificate.

Conversii Opel

Opel oferă conversii populare selectate, disponibile din fabrică, pentru a oferi avantajele autovehiculelor comerciale ușoare obținute direct de la sursă unui grup mai mare de clienți. Conversiile din fabrică Opel sunt bazate pe versiunile Movano chassis cab și variază de la dropside și basculantă la box van.

Avantajele conversiilor direct de la sursă sunt clare:

Proces simplu de comandă
„One-Stop-Shop” (Principiul „ghișeul unic ”)
Timp mai mic de livrare a autovehiculelor finalizate
Livrare directă, fără costuri suplimentare de logistică
O singură factură
Proces ușor de leasing și finanțare
Garanție completă de la producător
Asistență completă post-vânzare la dealer

Basculare puternică pe trei părți, cu comandă de la distanță? Caroseriile pentru basculantele Opel Movano reprezintă soluția ideală. Sistemele hidraulice de ultimă generație, cu un nivel ridicat de calitate și rezistență îți mențin permanent afacerea în mișcare.

Sus pagina